Vi har haft problem med vår mail - Om du mailat kundtjänst och ej fått svar, eller lagt en beställning och ej fått kvitto är du välkommen att ringa oss på 0770 77 01 03. Vi beklagar det inträffade.

ata-ute-hemma-800x440.jpg

Restaurangkök hemma – den nya smakupplevelsen

Drömmer du i smyg om att öppna ett restaurangkök hemma? Förverkliga den drömmen hemma. Här är tipsen som gör ditt kök till en attraktiv hemmarestaurang.

Köket är smakernas rum. Det är här som vi experimenterar med nya, spännande smaker när vi lagar mat. Köket har också blivit en plats där vi uttrycker allt mer av vår personlighet, vår smak. Rustik och lantlig stil – eller industriell restaurangkänsla? Helvitt eller färgstarkt? I dag finns kök för alla smaker. Och aldrig har väl köket varit en mer populär samlingsplats.

Här är tipsen som hjälper dig skapa ditt alldeles egna restaurangkök hemma där såväl gamla vänner som nya bekantskaper trivs.

1. Skapa ett personligt kök.

Vilket sorts kök trivs du i? Där känner sig garanterat även dina gäster som hemma. Vi erbjuder dig 26 olika köksserier att inspireras av – här är 3 exempel:

• För dig som gillar färg med en blinkning åt retro. Köksserien ”Kust design retro” är en flirt med 50-talet i starka kulörer som solgult och himmelsblått. Passar dig som vill experimentera med färger, former och fantasifulla smaker i köket. Här finns gott om förvaring tack vare dubbla överskåp där takhöjden utnyttjas till max.

Inspirerar till: långkok, exotiska kryddor, klassisk husmanskost, cupcakes – mix av tradition och fantasi.

• För dig som vill ha ett ljust och klassiskt lantkök. Köksserien ”Herrgård vit tradition” bjuder på generösa ytor och snickarglädje från socklarnas placering till vackert snidade vitrinskåp. Material som bohusgranit och massiva bänkskivor i kärnask skapar kvalitetskänsla.

Inspirerar till: storbak, grytor, mat lagad från grunden på äkta, närodlade råvaror samt färskpressade juicer på grönsaker och bär som växer i trädgården.

2. Förnya ditt kök med detaljer.

Du behöver inte bygga om allt för att skapa en mer personlig köksmiljö. I ett lantkök kan tillbehör som en krönlist eller stående dekorpelare ge hela köket ett lyft. Öppna hyllor ger luftigare intryck, hyllbärare i stål eller trä sätter olika stilar. Zinkade lådor, ett vitrinskåp eller en ny vitvara skapar känsla av vardagslyx.

3. Hämta idéer.

Ta en titt i vår kökskatalog eller bläddra igenom samtliga typer av köksstilar som du hittar på vår hemsida. Tips: Ta hjälp av ett proffs för att planera ditt drömkök. Vi på Electrolux Home erbjuder helt gratis köksplanering – i tjänsten ingår också ett kostnadsfritt hembesök om du bor inom en radie av fem mil från en Electrolux Home-butik.

Skriv ut

Vi bearbeter din beställning, vänligen vänta...